Propera acció als Jutjats de Vilafranca del Penedès 23/09/14

Us convoquem pel proper día 23 a les 9.30 h a una acció als Jutjats de Vilafranca del Penedès. Aquí teniu l’ event de Facebook on podeu apuntar-vos per a participar i fer difussió: https://www.facebook.com/events/773261176052850/ La ciutadania organitzada ja ha demostrat en múltipes ocasions que SÍ ES POT. A dia d’avui continuem paralitzant desnonaments, hem lliurat la gens menyspreable quantitat de milió i mig de signatures, hem realitzat campanyes de pressió a polítics o realitzat manifestacions multitudinàries a tot l’estat. Tot i això el govern va promulgar en solitari la Llei 1/2013 que ha resultat ser un altre pegat a la Llei hipotecària.
El passat juliol el Tribunal de Justícia de la UE va tornar a denunciar que la llei segueix deixant en inferioritat de condicions al hipotecat davant del banc i obliga Espanya a que canviï la Llei d’enjudiciament civil. Aquest és un nou episodi vergonyós del govern, ja que torna a ser un nou pegat a la Llei hipotecària, que no soluciona el problema d’emergència habitacional que vivim. Sabem que aquest nou termini imposat pel govern és un paperot, ells ho saben, però per a nosaltres és una prova més d’organització col · lectiva. Dimarts que ve 23 tornarem a mostrar tota la intel · ligència i la força de la PAH, volem lliurar de forma massiva un document que la comissió jurídica està preparant als jutjats del vostre poble o ciutat. Com participar? Fàcil, hi ha dos escrits per lliurar als jutjats, un individual i un altre col · lectiu. El col · lectiu és per si es donés el cas de no poder presentar-lo en individualment. 1. Sol · licitud individual al jutge degà que faciliti als jutges encarregats de la execucions hipotecàries, les sentències del TJUE relacionades i la convocatòria d’una Junta de Jutges, en el qual inclogui com a punt d’ordre del dia a tractar, la suspensió immediata dels procediments d’Execució Hipotecària per la vulneració constant dels drets humans. Enllaç al escrit: http://bit.ly/1oV5upA 2. Sol · licitud a través d’un representant als jutjats degans per facilitar la tasca jurisdiccional del seu partit judicial faciliti als jutges encarregats de la execucions hipotecàries, les sentències del TJUE relacionades i la convocatòria d’una Junta de Jutges, en el qual inclogui com a punt d’ordre del dia a tractar, la suspensió immediata dels procediments d’Execució Hipotecària per la vulneració constant dels drets humans. Enllaç al escrit: http://bit.ly/1sgxoh5 Posa’t en contacte amb el teu PAH més propera i assabenta’t de com participar-hi. http://afectadosporlahipoteca.com/contacto/ També, us deixem el Kit d’emergència 2.0 per a recórrer: Instruccions: http://afectadosporlahipoteca.com/wp-content/uploads/2014/09/Instrucciones.docx Model Apel·lació: http://afectadosporlahipoteca.com/wp-content/uploads/2014/09/Modelo-apelación.docx Seguirem recolzant-nos en les seves lleis i aprofitant les bretxes per denunciar una llei tan injusta com justa és desobeïr.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>